Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo

849 kr
  • Färgglad dildo som lyser i mörkret
  • Kraftfull sugpropp för handsfree njutning
  • Fantasifull unicorn design

Köps ofta tillsammans

Utforska en magisk värld av glädje med Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo! Denna dildo är inte bara enkelt lockande med sina levande färger och enastående förmåga att lysa i mörkret – den är också tillverkad av högkvalitativt, flexibelt och ftalatfritt silikon för en säker och bekväm upplevelse.

Med en kraftfull sugpropp kan denna enhörningsdildo enkelt fästas på alla släta ytor, vilket ger dig möjlighet att utforska många olika positioner och uppleva njutning helt handsfree. Oavsett om du vill njuta av den i duschen eller någon annanstans är denna dildo perfekt för nästan alla äventyr.

Dess unika förmåga att lysa i mörkret ger en extra dimension av spänning och magi till dina lekar. Det gör den inte bara till en erotisk leksak utan också till ett fantastiskt tillskott till cosplay- och rollspelsessioner, där den kan förvandla varje ögonblick till en minnesvärd upplevelse.

Upplev magin och spänningen med Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo och låt dina fantasier bli verklighet med denna förtrollande leksak!

Efter varje användning är det viktigt att rengöra din dildo noggrant med en leksaksrengöring och ljummet vatten för att säkerställa dess långvariga prestanda och hygien.

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel för skönare känsla.

Mer information
Allmänt
Varumärke Unihorn
Färg Blå, Lila, Rosa
Appstyrt NEJ
Kroppsdel Anal, G-Punkt, Vagina
Textur Twisted
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 17 cm
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo
Ditt betyg