Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO SONA 2 Cruise Cerise Lufttrycksvibrator

Rating:
100 % of 100
1 399 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
LELO har uppdaterat storsäljaren SONA och gjort den lite skönare och lite bättre. De nya funktionerna är: större och djupare mynning för bättre passform och grepp om klitoris, en mer ergonomisk design samt fler intensitetsnivåer.

SONA 2 Cruise stimulerar med ljudvågor och pulseringar vilket ger en beröringsfri stimulans av klitoris. Denna form av stimulans är skonsam men ändå mer intensiv och underlättar chansen att få orgasm. Upplev en ny unik form av njutning.

Cruise Control är en automatisk funktion som är exklusiv för SONA Cruise och som gör att vibratorn bibehåller sin fulla effekt genom hela användningen.

 

Översikt

Beskrivning

Vad är LELO SONA 2 Cruise Cerise?

Ny modell av storsäljaren SONA. Nya SONA 2 har en bredare och djupare mynning för att passa alla kvinnor, en mer ergonomisk design samt fler intensitetsnivåer.

LELOs soniska klitorisstimulator stimulerar klitoris med ljudvågor och pulseringar, utan direkt beröring. Denna form av stimulans ger även klitoris inre delar massage vilket ger mer intensiva och fantastiska orgasmer. Orgasmerna varar dessutom längre och du har lättare att få multipla orgasmer med hjälp av SONA, utan att känna dig avdomnad i klitoris.

Cruise Control är en specialutvecklad funktion av LELO och är exklusiv för SONA Cruise. Det är en funktion som reserverar 20% av SONA Cruise:ens fulla effekt under normal användning. När den trycks hårdare mot kroppen då motorn börjar tappa kraft så släpps de extra 20 procenten lös så att intensiteten inte minskar. Det är inte en inställning utan den är helt automatiskt.

Med 12 olika vibrationsmöjligheter samt ett kroppssäkert och silkeslent silikonmaterial kommer SONA att bli din bästa väninna, hon är helt enkelt beroendeframkallande.

Då den är vattentät kan du med fördel njuta av den i duschen eller badet. Vattnet ökar stimulansen och gör din stund, om möjligt, ännu skönare.

Därför är LELO SONA 2 Cruise Cerise Lufttrycksvibrator extra skön:

  • Klitorisvibrator som stimulerar via ljudvågor
  • Får inte klitoris att domna av, så du kan uppnå orgasm om och om igen
  • 12 lufttrycksvägen
  • Uppladdningsbar
  • Ny cruise-funktion: automatisk njutning!

Vem kan använda LELO SONA 2 Cruise Cerise?


Denna stimulator passar både nybörjare och erfarna och är speciellt bra för dig som har en känslig klitoris, då den stimulerar utan direkt beröring. Den är även perfekt för dig som har svårt att komma då den stimulerar hela 75 % av klitoris, vilket ger större chans att få orgasm.


Många kvinnor kan inte får orgasm genom enbart penetration. Använd därför SONA under samlag för att öka njutningen och chansen till orgasm.

Visa mer
Skötselråd

Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Användning

Håll mynningen över klitoris och starta SONA. Prova de lägsta nivåerna först för att klitoris ska vänja sig. Ändra styrkan upp och ned med plus och minusknappen. När du hittat rätt position och inställning behöver du inte röra vibratorn, utan den gör jobbet åt dig.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. 

 

Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Färg
Rosa
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO SONA 2 Cruise Cerise Lufttrycksvibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video