Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Lovense Edge 2 Prostate Massager

Rating:
100 % of 100
1 299 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Med Lovense Edge 2, som är en appstyrd prostatavibrator, kan du styra din partners lust på distans via din smartphone och gratisappen Lovense Remote. I appen kan du synka vibrationerna till din favoritmusik, videochatta och mycket mer.
Lovense Edge 2 är lätt att föra in och sitter säkert på plats tack vare den breda stoppfoten som även stimulerar perineum.
Kompatibel med Android och iOS.

Toppen av vibratorn rör sig fram och tillbaka vilket gör att den ger din P-punkt exakt den stimulans den behöver för att kunna framkalla sköna prostataorgasmer.

Översikt

Beskrivning

Lovense Edge 2 är en högkvalitativ vibrerande prostatavibrator som styrs via en app. Du kan alltså kontrollera din partners lust på distans, med din smartphone, om du vill. Den smala toppen gör att denna prostatatastimulerare är lätt att föra in samtidigt som den breda basen/stoppfoten gör dina anala lekar säkrare. Den sitter dessutom säkert på plats tack vare den smalare delen mitt på analpluggen. Stoppfoten stimulerar dessutom mellangården, perineum, som är en erogen zon hos många.

Toppen av vibratorn rör sig fram och tillbaka vilket gör att den ger din P-punkt exakt den stimulans den behöver för att kunna framkalla sköna prostataorgasmer.

Lovense Edge 2 är tillverkas av ett silkeslent silikonmaterial som självklart är fritt från Ftalater och andra skadliga ämnen.

Njut av både milda och starka vibrationer, beroende på vad du tycker är skönt. . I gratisappen Lovense Remote som du hittar via App Store eller Google Play, kan du skapa ett oändligt antal vibrationsmönster.

I appen kan dessutom du nämligen egna vibrationsmönster, synka vibratorn med din favoritmusik och röster samt videochatta med varandra – med bluetooth-teknik.

Lovense Edge 2 är kompatibel med:

iPhone/iPad/AppleWatch/Mac/Android. Kan också användas med PC (kräver USB Bluetooth-adapter – säljs separat).

Produkten är vattentät och uppladdningsbar via USB.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, eller ett glidmedel för anala aktiviteter. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål utan parfym och olja före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Lovense
Hårdhet
Flexibel
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Lovense Edge 2 Prostate Massager
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video