Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Lovense

*Gåvan läggs till automatiskt vid packning av din order.

Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Framsida av Lovense Gush Glans Massager mot vit bakgrund.
  Lovense Gush Glans Massager
  Rating:
  100%
  1 299 kr
 2. Lovense Nora Appstyrd Rabbit
  Lovense Nora Appstyrd Rabbit
  Rating:
  100%
  1 399 kr
 3. köp Lovense Calor Depth-Controlled Male Masturbator hos lustly.se
  -24%
  Lovense Calor Depth-Controlled Male Masturbator
  Rating:
  90%
  Special Price 1 299 kr Regular Price 1 699 kr
 4. Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  83%
  1 399 kr
 5. Lovense Edge 2 Prostate Massager ståendes mot vit bakgrund.
  Lovense Edge 2 Prostate Massager
  Rating:
  100%
  1 299 kr
 6. Lovense Ferri Panty Vibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Lovense Ferri Panty Trosvibrator
  Rating:
  100%
  1 399 kr
 7. Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator
  -23%
  Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator
  Rating:
  100%
  Special Price 999 kr Regular Price 1 299 kr
 8. Lovense Max 2 Masturbator liggandes mot vit bakgrund.
  Lovense Max 2 Masturbator
  Rating:
  90%
  1 399 kr
 9. Lovense Lush 3 Vibrator framför två smartphones mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  Lovense Lush 3 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  80%
  1 489 kr
 10. Lovense Lush Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  -8%
  Lovense Lush Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  100%
  Special Price 1 199 kr Regular Price 1 299 kr
per sida

Vad gör Lovense speciell?

Tystlåtna vibrationer och smidig kontroll via mobilen som gör det perfekt för såväl inom- och utomhuslek. Den passar lika bra under svenska sommarnätter som hemma i sovrummet. De starka vibrationerna och möjligheten för dig att låta någon annan ta kontrollen kan vara otroligt upphetsande.

Lovense Lush 3 Vibrator från Lovense är en kraftfull införbar vibrator som dessutom är appstyrd. Lovense Lush 2 Bullet ger dig många möjligheter till lek, kunna utforska redan befintliga vibrationsmönster, skapa ett helt eget vibrationsmönster eller koppla upp vibratorn till favoritlåtens beat. Lush 2 Bullet är även kompatibel med smartwatch för ännu enklare och diskretare användning.

Vibratorn är lik en knipkula i utformningen och kan användas för såväl vaginal som utvändig stimulering. Den smala antennen skall alltid vara utvändig och är den del som sköter uppkoppling till mobiltelefonen, via Bluetooth eller wifi.  Använd i ensamhet eller ge över kontrollen till en partner.

 

Vilket glidmedel ska jag använda?

Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Vi rekommenderar Viamax Organic Glide för en ännu skönare upplevelse – som dessutom är vårdande och naturlig.

 

Lovense-appen är full av funktioner

Lush 2 i sig kan vara ganska okomplicerad, men appen är helt klart en välutvecklad produkt med mycket tankar bakom. Den har ett unikt och sammanhållet utseende samt alternativ som att väcka din partner med vibrationer eller att ställa in vibrationerna till en sexig låt. Detta tar konceptet med Lovense från bra till extremt bra.

 

Hur kontrollerar jag lovense?

Styr vibrationerna genom enkla knapptryckningar eller via gratisappen Lovense Remote. Tack vare att knappen på vibratorn sitter på utsidan kan du starta och stänga av vibratorn samtidigt som du har den i dig.

 

Lush 2 - varför?

Lovense Lush 2 är en skön och rolig leksak för alla typer av olika par och singlar som är intresserade av att låta andra människor ha en viss kontroll över deras sexuella nöje.

 

Lush 2 - Public Play!

Medan den kraftfulla men ändå tysta motorn gör den perfekt för att i hemlighet glädja en partner offentligt, kan varje hörbart stön från bärarens sida avslöja era sensuella lekar. Du kanske inte vill prova den på ett tyst bibliotek, men på en bar, en konsert eller en fest där ingen en har någon aning om vad du gör, är den perfekt.

Många föredrar det interaktiva alternativet och de låter sin partner styra vibbarna och intensiteten via Lovense -appen, eller låter musiken göra det åt dem (tillgängligt via Spotify Premium).

 

Den är ett måste för Dom/sub -par

Har du och din partner en kinky power-play situation på gång?

Du kan öka intensiteten genom att utforska Lush 2's grundläggande funktioner. En partner som använder sin mobil för att styra den andra partners nöje från när eller fjärran, oavsett om det är offentligt eller privat, kan vara extremt hett.

 

Långdistansförhållanden

Goda nyheter för personer i långdistansförhållanden, personer med fjärranförälskelser och personer som vill att främlingar ska kunna styra deras nöje: långdistansfunktionen innebär att du kan låta vem som helst i världen styra leksaken på distans genom att skicka dem en hemlig länk.

Det finns bara ungefär en sekunds fördröjning mellan de justeringar som gjorts i appen och leksakens vibrationer, vilket betyder att det i princip är i realtid.

Bra att veta - om Lovense

Lovense's Lush 2 är en fantastisk sexleksak. Den är mycket starkare än de flesta minivibratorer, och en stor nöjesleksak i en smidig resestorlek.

Lush 2 är en ansluten vibrerande bulletleksak: det betyder att den kan anslutas till en enhet som en dator eller en smartphone och aktiveras på distans av din partner.

Vare sig du är ensam eller tillsammans, hemma eller offentligt, så erbjuder denna leksak en mängd olika möjligheter, oavsett din stil eller lust.

Kompatibel med Bluetooth för kortdistansstyrning (upp till 13 meter) eller WiFi. Tack vare Lovense Remote -applikationen som finns på iOS och Android kan Lush 2 även användas med en Apple Watch.

Även om de flesta av dess funktioner är kopplade till det faktum att det är en ansluten leksak, är det möjligt att använda den utan någon annan enhet med de 7 inbyggda vibrationslägena som då styrs med på/av-knappen. Välj mellan: mjuk, medium, stark, puls, vågor, fyrverkerier och jordbävning. Vi lovar att du kommer hitta ett läge som passar och är skönt för just dig.

Lush 2 släpptes 3 år efter Lush 1 och kombinerar Lush 1 kvaliteter (både kraftfulla och tysta) med förbättringar som begärts av användarna, till exempel en mer stabil applikation, bättre Bluetooth -anslutning och den lättillgängliga på/av -knappen medan sexleksaken är inne i vaginan.

Utrustad med en kraftfullare motor påverkas inte leksakens autonomi, så att du kan njuta av dessa känslor i 3 timmar kontinuerligt.

Tanken att styra flera leksaker och koppla ihop dem öppnar dörrar som få kopplade sexleksaker ens hade vågat närma sig, särskilt för samkönade relationer, men också för icke-monogama eller polyamorösa relationer, med potential att ansluta fler än två partners på samtidigt, oavsett kön.

Även om den är liten i storlek är den kraftfull, men har också en idealisk kurva för G-punktstimulering. Enligt många användare är Lush 2 perfekt för att få dig på humör före PIV-sex.

Dess diskretion och användarvänlighet både på leksaken (utan överflödiga knappar) och på applikationen med sin snygga design och intuitiva hantering är viktiga punkter som i hög grad påverkar användarkomforten på lång sikt.

Eftersom den är 100% vattentät kan den användas i duschen, i badet, i en jacuzzi ... Släpp fantasin lös!

Vill du koppla av ensam till rytmen i din favoritmusik? Det är möjligt tack vare musiksynkroniseringsalternativet.

Skulle du föredra att lämna tyglarna till din partner som befinner sig på andra sidan jorden?

Då är du intresserad av alternativet Internetkontroll, med alternativet i appen för att skicka foton eller till och med starta en videochatt.

Med oändligt anpassningsbara vibrationsmönster och en kraftfull men ändå tyst motor med en maximal ljudnivå på 45,5 dB är den både diskret och effektiv och har en lång räckvidd även när den är ansluten till Bluetooth.

Leksaken har till och med en ljudaktiveringsfunktion som utlöser vibrationer när den länkade enheten upptäcker ljud, som tillexempel din röst.

Är det något annat jag behöver veta?

Du behöver en iPhone eller Android-telefon. Kolla på Lovense´s hemsida vilka telefoner som är kompatibla med appen.