Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Ravager Rippled Tentacle Dildo

789 kr
  • Fantasifull tentakel dildo
  • Ger en ny typ av stimulans
  • Kraftfull sugpropp
  • Kan användas ensam eller med sele

Köps ofta tillsammans

Utforska nya gränser av njutning med Ravager Rippled Tentacle Dildo! Denna unika dildo är inspirerad av tentakler och erbjuder en helt annorlunda upplevelse jämfört med traditionella dildos. Den har en vågig, muskulös design som ger en stimulerande och fantasifull känsla. Med sin fasta struktur är den redo att penetrera och tillfredsställa dig på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt.

Den kraftfulla sugkoppen i basen ger dig möjlighet att använda dildon hands-free, vilket gör det möjligt att utforska olika positioner och njutningsformer. Du kan också använda den med en sele för att inkludera den i dina lekar med en partner. Denna flexibilitet ger dig friheten att skapa och utforska dina egna fantasier och önskemål.

Tillverkad av premium kvalitet, är Ravager tillverkad av ftalatfritt silikon för en säker och skön upplevelse. Dess släta yta och böjliga struktur gör den bekväm och enkel att använda. Kom ihåg att endast använda vattenbaserat glidmedel för att undvika att skada materialet. 

Ge dig själv eller din partner en helt ny upplevelse med Ravager Rippled Tentacle Dildo och låt fantasin flöda fritt!

Efter användning är det enkelt att rengöra dildon med mild tvål och varmt vatten eller en leksaksrengöring för att säkerställa att den är redo för nästa äventyr.

Mer information
Allmänt
Varumärke Unihorn
Appstyrt NEJ
Kroppsdel Anal, G-Punkt, Vagina
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 20,5 cm
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Ravager Rippled Tentacle Dildo
Ditt betyg