Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer Dual Pleasure Mauve Lufttrycksvibrator

Rating:
100 % of 100
499 kr

Satisfyer Dual Pleasure Mauve lämnar dig aldrig utan den där extra sköna orgasmen utan ger dig lufttrycksstimulans av klitoris, vibrationer och G-punktsstimulans. Allt i en och samma sexleksak med andra ord.

Appstyrd - perfekt vid långdistansförhållanden eller när du vill njuta lite extra, både på egen hand eller med en partner.

Heaven!

Köps ofta tillsammans

Satisfyer Dual Pleasure Mauve är Satisfyers nya smarta lufttrycksvibrator som kan styras via en app i din smartphone. Inte nog med att den ger dig klitorisstimulans med både lufttryck och vibrationer, som nästan utlovar orgasmgaranti, den ger dig även G-punktstimulans. Du kan alltså vända på vibratorn och föra in den i vaginan, där den nosar upp din G-punkt och ger starka vibrationer även där.

Vibrationerna och lufttrycket kan användas tillsammans eller var för sig.

Satisfyer Dual Pleasure är tillverkad av ett silkeslent silikonmaterial som känns som sammet mot huden. Den är dessutom designad för att ligga ergonomiskt rätt i handen.

Satisfyer Connect App som du hämtar kostnadsfritt via App Store eller Google Play. Kompatibel med iOS och Android. I appen kan du skapa egna vibrationsmönster, synka vibrationerna med din playlist på Spotify och mycket mer. Då den är appstyrd kan den användas vid långdistansförhållanden, till exempel. 

Därför älskar vi Satisfyer Dual Pleasure Mauve:

  • Klitoris-, G-punkt- och vaginalstimulans
  • Uppladdningsbar
  • Ftalatfri
  • Vattentät
  • Kan användas under onani och samlag
  • 11 lufttrycksnivåer + 11 vibrationsnivåer
  • Oändliga vibrationsmöjligheter via appen

 

Rengör produkten med ljummet vatten och mild tvål utan parfym eller olja. Komplettera gärna med en toy cleaner som är antibakteriell.

Placera munstycket över/runt om klitoris och sätt igång vibrationerna på lägsta nivån. När du hittat just din sköna punkt behöver du inte röra produkten, den gör jobbet åt dig. Öka nivån på vibrationerna tills du känner ett sug/pirr i klitoris.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt.

Laddas med den medföljande USB-laddaren. 

Mer information
Allmänt
Varumärke Satisfyer
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Dual Pleasure Mauve Lufttrycksvibrator
Ditt betyg