Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tillbehör

Visa som Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Womanizer USB-laddare mot vit bakgrund.
  Womanizer USB-laddare
  Rating:
  70%
  99 kr
 2. Närbild på Satisfyer USB Laddare mot vit bakgrund. Shoppa Satisfyer laddare på Lustly.se
  Satisfyer USB-laddare Vit
  Rating:
  93%
  149 kr
 3. Womanizer Munstycke Röd S 3-Pack mot vit bakgrund.
  Womanizer Munstycke Röd S 3-Pack
  Rating:
  80%
  129 kr
 4. Satisfyer Climax Tips - Pro 2 Next Generation fem sughuvud mot vit bakgrund.
  Satisfyer Climax Tips - Pro 2 Generation 2
  Rating:
  80%
  89 kr
per sida
Vit Satisfyer G-spot vibrator och Satisfyer PRO på en matta.Vit Satisfyer G-spot vibrator och Satisfyer PRO på en matta.

THIS OR THAT: VILKEN SATISFYER ÄR BÄST?

Vad är egentligen skillnaden på Satisfyer Pro 2 och Satisfyer Pro Vibration? I ett hav fyllt av sexleksaker från Satisfyer kan det vara svårt att veta vilken Satisfyer man ska välja. Vilken väljer vi: this or that?

LÄS MER

Hand som håller en vit vibrator under en rinnande vattenkran i badrummet.Hand som håller en vit vibrator under en rinnande vattenkran i badrummet.

GUIDE: SÅ RENGÖR DU SEXLEKSAKER

Här går vi igenom hur du rengör dina sexleksaker, vilka olika alternativ till rengöring som finns samt vad som kan hända om du använder ej rengjorda sexleksaker.

LÄS MER

Fingrar med blått nagellack som klämmer i en blodapelsin.Fingrar med blått nagellack som klämmer i en blodapelsin.

ONANITIPS - STEPPA UPP DITT "FINGERING GAME"

Masturbation May - here we CUM! Här kommer 8 tips för hur du kan steppa upp ditt ”fingering game” och onanera med fingrarna. 

LÄS MER

Tillbehör för sexleksaker

Hos Lustly förstår vi att dina sexleksaker inte bara är produkter, utan en viktig del av ditt personliga nöjesliv och välbefinnande. Därför strävar vi efter att erbjuda ett omfattande och noggrant utvalt sortiment av tillbehör för sexleksaker som säkerställer att dina favoritleksaker alltid är i toppskick och redo att leverera maximal njutning närhelst stunden kräver det.

Vårt sortiment inkluderar allt från specialdesignade laddare och hygienprodukter till lagringslösningar som förlänger livslängden på dina investeringar. Vi tror att genom att hålla dina sexleksaker väl underhållna, kan du fortsätta utforska och njuta av nya upplevelser utan avbrott. Ta hand om dina nöjesprodukter, och de kommer att ta hand om dig.

Laddare till Satisfyer 

Har du tappat bort din laddare till Satisfyer eller har den helt enkelt slutat fungera? We got you covered! Våra ersättningsladdare säkerställer att din Satisfyer är laddad och redo för action när stämningen är rätt. Se till att din Satisfyer alltid är redo att användas med våra pålitliga laddare!

Munstycken till Womanizer och Satisfyer

Förnya din Womanizer eller Satisfyer klitorisvibrator med ett nytt munstycke. Dessa tillbehör är avsedda för att erbjuda en fräsch och hygienisk upplevelse vid varje användning av din lufttrycksvibrator, som är designade för att stimulera klitoris med precision.

Batterier till sexleksaker

Undvik avbrott i njutningen med våra högkvalitativa batterier, designade för att hålla dina batteridrivna sexleksaker igång längre. Se till att du aldrig står utan kraft i kritiska ögonblick.

På Lustly är vi dedikerade till att erbjuda de bästa produkterna och tillbehören för dina sexleksaker, inklusive Satisfyer laddare, Womanizer och Satisfyer munstycken. Besök vår sexshop idag och upptäck hur du kan ta din sexleksaksupplevelse till nästa nivå!