Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tillbehör

Vill du göra dina sexleksaker ännu bättre? Eller du kanske har tappat bort din laddare för din Satisfyer och behöver en ny? Här hittar du tillbehör till dina sexleksaker, som extra laddare till din lufttrycksvibrator, extra batterier, extra munstycken och diskreta förvaringsväskor till dina vuxenleksaker. Hitta alla dina tillbehör till sexleksaker på Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Womanizer USB-laddare mot vit bakgrund.
  Womanizer USB-laddare
  Rating:
  70%
  99 kr
 2. Womanizer Munstycke Röd S 3-Pack mot vit bakgrund.
  Womanizer Munstycke Röd S 3-Pack
  Rating:
  80%
  129 kr
 3. Satisfyer USB-laddare
  Satisfyer USB-laddare
  Rating:
  93%
  149 kr
 4. Satisfyer Climax Tips - Pro 2 Next Generation fem sughuvud mot vit bakgrund.
  Satisfyer Climax Tips - Pro 2 Generation 2
  Rating:
  80%
  89 kr
per sida

Så laddar du din sexleksak:

Att ladda en sexleksak är en viktig process för att säkerställa att den fungerar optimalt och ger maximal njutning. Det finns olika sätt att ladda olika sexleksaker, men här är några allmänna tips som gäller för de flesta.

Först och främst är det viktigt att följa instruktionerna som följer med sexleksaken. Varje sexleksak är unik och kan ha specifika laddningsinstruktioner, så det är viktigt att man följer dessa noga för att undvika skador eller felanvändning.

En viktig sak att tänka på är att ladda sexleksaken innan du använder den för första gången. Många sexleksaker kräver en fullständig laddning innan de kan användas, så det är viktigt att ge den tid att ladda upp. Det kan också vara bra att ladda sexleksaken innan varje användning för att säkerställa att den har tillräckligt med ström för att ge maximal njutning.

För att ladda en sexleksak kan du använda en USB-laddare eller en laddningskabel. Se till att ansluta kabeln till rätt port på sexleksaken och anslut sedan till en laddare eller en dator. Många sexleksaker har en laddningsindikator som visar när den är fulladdad, men det kan även finnas specifika instruktioner om hur lång tid det tar att ladda sexleksaken.

Det är också viktigt att tänka på vad sexleksaken är gjord av när du laddar den. Vissa sexleksaker, som till exempel silikonleksaker, kan inte laddas via USB-porten på en dator eftersom det kan skada leksaken. I stället bör du använda en laddningskabel som ansluts till en vägguttag.

När sexleksaken är fulladdad är det viktigt att ta bort kabeln och förvara sexleksaken på en säker plats. Många sexleksaker har specifika förvaringsfodral som håller den ren och skyddar den mot skador. Det är också viktigt att förvara sexleksaken på en torr och sval plats, så att den inte skadas av värme eller fukt.


 
 

Så förvarar du dina sexleksaker:

Att förvara sexleksaker kan vara en utmaning för många människor, särskilt om man bor tillsammans med andra eller har barn. Det är dock viktigt att hitta en säker och hygienisk lösning för att förhindra skador på leksakerna samt att förebygga eventuella hälsorisker.

En vanlig förvaringsmetod är att använda en låst låda eller låst skåp. Detta kan vara en bra idé om man har barn eller oroar sig för att någon ska hitta leksakerna. Det är viktigt att välja en låda eller skåp som är tillräckligt stort för att rymma alla leksaker, men inte så stort att de rör sig för mycket inuti. Det kan skada leksakerna om de slår ihop eller rör sig för mycket. Dock är många sexleksaker idag så fina och diskreta att man inte behöver gömma dem. Och vi vill uppmana alla till att bryta tabun omkring sex och onani och istället vara stolt över dina njutningsprodukter. 

En annan metod är att använda speciella sexleksaksförvaringar. Dessa är ofta gjorda av tyg eller silikon och har dragkedjor eller spännen för att hålla innehållet säkert. De finns i olika storlekar och stilar, så det går att hitta en som passar just dina behov. En fördel med dessa förvaringar är att de är lätta att gömma undan eller ta med på resor samtidigt som de skyddare materialet. 

En tredje metod är att använda speciella väskor eller fodral för sexleksaker. Dessa är ofta gjorda av leksaksvänliga material och har olika fack för att organisera leksakerna. De finns i olika storlekar och stilar, så det går att hitta en som passar just dina behov. En fördel med dessa väskor eller fodral är att de är lätta att ta med på resor eller att gömma undan i hemmet.

Det är viktigt att tänka på att alltid rengöra sexleksakerna innan och efter användning. De flesta leksaker kan rengöras med ljummet vatten och mild tvål, men det finns också speciella rengöringsprodukter som är särskilt anpassade för sexleksaker.

När det gäller förvaring av batterier och laddningsbara leksaker är det viktigt att följa instruktionerna.