Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tenga Egg Lovers

99 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Ett skönt onaniägg för dig med penis som tröttnat på vanliga handjobb. Tenga Egg Lovers är ett runkägg med en inre struktur som stimulerar penisens alla punkter.

Översikt

Beskrivning

Tenga Egg Lovers är en skön onaniprodukt för män. En enklare variant av en lösvagina som masserar och stimulerar din penis med en invändig tight struktur. Materialet värms sakta upp av din egen kroppsvärme vilket känns skönt och behagligt. Tack vare att ägget är stretchigt passar det de flesta penisstorlekar. Du kan dessutom själv välja trycket på din onani genom att krama åt runt ägget lite extra.

Tenga Egg är egentligen en engångsprodukt men om du rengör det med en mild tvål, lite ljummet vatten och låter lufttorka kan du använda det mer än en gång. Hur många gånger det kan användas beror på hur "hårt" du använder ägget. Vi rekommenderar att du håller så lång ner på onaniägget som möjligt för att undvika slitage på den yttersta delen.

Tenga Egg finns med olika strukturer som stimulerar dig på olika sätt.

Ett vattenbaserat glidmedel för engångsbruk medföljer men vill du köpa mer glid till ditt Tenga Egg Lovers så hittar du vårt sortiment av passande glidmedel här.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Tenga
Hårdhet
Flexibel
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Tenga Egg Lovers
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video