Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Tenga Egg Lovers

Special Price 84,15 kr Regular Price 99 kr

Ett skönt onaniägg för dig med penis som tröttnat på vanliga handjobb. Tenga Egg Lovers är ett runkägg med en inre struktur som stimulerar penisens alla punkter.

Köps ofta tillsammans

Tenga Egg Lovers är en skön onaniprodukt för män. En enklare variant av en lösvagina som masserar och stimulerar din penis med en invändig tight struktur. Materialet värms sakta upp av din egen kroppsvärme vilket känns skönt och behagligt. Tack vare att ägget är stretchigt passar det de flesta penisstorlekar. Du kan dessutom själv välja trycket på din onani genom att krama åt runt ägget lite extra.

Tenga Egg är egentligen en engångsprodukt men om du rengör det med en mild tvål, lite ljummet vatten och låter lufttorka kan du använda det mer än en gång. Hur många gånger det kan användas beror på hur "hårt" du använder ägget. Vi rekommenderar att du håller så lång ner på onaniägget som möjligt för att undvika slitage på den yttersta delen.

Tenga Egg finns med olika strukturer som stimulerar dig på olika sätt.

Ett vattenbaserat glidmedel för engångsbruk medföljer men vill du köpa mer glid till ditt Tenga Egg Lovers så hittar du vårt sortiment av passande glidmedel här.

Mer information
Allmänt
Varumärke Tenga
Hårdhet Flexibel
Dimensioner
Storlek XXXL
Write Your Own Review
Du recenserar:Tenga Egg Lovers
Ditt betyg