Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

We-Vibe Jive Periwinkle Blue

Rating:
60 % of 100
1 190 kr

Appstyrda vibratorn Jive från populära We-Vibe är perfekt för heta förspel eller njutning på distans. Kopplar ni upp er via appen kan ni till och med befinna er i olika världsdelar.

Den silkeslena silikonvibratorn är noga anpassad efter vaginans inre. Vibratorn hittar och stimulerar din känsliga G-punkt och ger dig orgasmer utöver de vanliga.

Vattentät, uppladdningsbar & diskret.

Köps ofta tillsammans

Jive är en införbart vibrerande ägg som letar upp din G-punkt och stimulerar dig till himmelska orgasmer. Vibratorn är tillverkad av ett kroppssäkert silikonmaterial som sakta värms upp av din egen kroppsvärme.

Det silkeslena silikonmaterialet och designen, som är anpassad efter vaginans inre, ger tillsammans med de 10 förinställda vibrationsinställningarna en unik stimulans med sina djupa och dova vibrationer.

We-Vibe Jive är lika skön vid onanistunder på egen hand som vid heta lekar med en partner. Ge er ut på stan och låt din partner styra äggets vibrationer ute bland folk - det kryddar till förspelet. 

Vibrationerna styrs via knapparna på svansen av ägget eller så kan de styras via We-Connect appen. Det går även att styra vibrationerna trots att ni inte befinner er i samma land. Perfekt för långdistansförhållanden!

I appen kan du också skapa egna vibrationsmönster, skicka meddelande och videochatta medan du har det skönt.Rengör We-Vibe Jive efter användning med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner. Det håller bakterier borta och håller din Jive så gott som ny längre. 

Applicera vattenbaserat glidmedel på Jive och för sedan in den största delen. Låt svansen vara kvar utanför, den är så pass mjuk och flexibel att den aldrig känns obekväm. Väl på plats kan Jive användas vare sig du ligger, står eller går.

Eftersom Jive kan styras via appen We-Connect kan din partner styra det vibrerande ägget trots att ni är i olika länder. Vårt tips är att köpa en varsin We-Vibe för att kunna styra varandras leksaker när ni är ifrån varandra.

Jive är vattentålig så passa på att njuta i duschen eller badet.

Mer information
Allmänt
Varumärke We-Vibe
Färg Blå
Appstyrt JA
Kroppsdel G-Punkt
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:We-Vibe Jive Periwinkle Blue
Ditt betyg