Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Masturbatorer

Tenga Flip Orb Masturbatorer Tenga Flip Orb MasturbatorerKöp valfritt runkägg få fleshlube glidmedelKöp valfritt runkägg få fleshlube glidmedel

En masturbator är en onaniprodukt för dig med penis. De kan användas vid onani eller tillsammans med en partner. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av masturbatorer - realistiska, vibrerande, hightech-produkter, avsugningsmaskiner - ja, det finns något för alla smaker och lustar. Penisstimulans kan vara så mycket - du kan stimulera bara ollonet eller strängen under ollonet, frenulum, eller välja en produkt som stimulerar hela penisen. Vissa produkter ger en sugande känsla som påminner om oralsex och andra produkter ger en twist-rörelse som påminner om när du onanerar med handen. Utbudet är stort - och skönt. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-60 av 181

Sätt fallande sortering
 1. Köp Satisfyer Men Classic Masturbator på Lustly.se
  Satisfyer Men Classic Masturbator
  Rating:
  100%
  399 kr
 2. köp Tenga Spinner Masturbator Beads hos lustly.se
  Tenga Spinner Masturbator Beads
  Rating:
  100%
  399 kr
 3. köp Tenga Spinner Masturbator Hexa hos lustly.se
  Tenga Spinner Masturbator Hexa
  Rating:
  100%
  399 kr
 4. Tenga Air-Tech Strong
  Tenga Air-Tech Strong
  Rating:
  93%
  245 kr
 5. köp TENGA Flip Orb Strong Masturbator Orange Crash hos lustly.se
  Slut i lager
  TENGA Flip Orb Strong Masturbator Orange Crash
  Rating:
  80%
  699 kr
 6. köp Tenga Spinner Masturbator Pixel hos lustly.se
  Tenga Spinner Masturbator Pixel
  Rating:
  100%
  399 kr
 7. TENGA Flip Orb Strong Masturbator Blue Rush
  TENGA Flip Orb Strong Masturbator Blue Rush
  Rating:
  90%
  799 kr
 8. köp Tenga Spinner Masturbator Shell hos lustly.se
  Tenga Spinner Masturbator Shell
  Rating:
  100%
  399 kr
 9. köp Tenga Egg Surfer hos lustly.se
  Tenga Egg Surfer
  Rating:
  90%
  99 kr
 10. Köp Tenga Spinner Masturbator Brick hos lustly.se
  Tenga Spinner Masturbator Brick
  Rating:
  80%
  399 kr
 11. Tenga SD Original Vacuum Cup Strong ståendes mot vit bakgrund. Lustly.se
  Nyhet
  Tenga SD Original Vacuum Cup Strong
  Rating:
  60%
  110 kr
 12. Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi mot vit bakgrund. Lustly.se
  Nyhet
  Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi
  Rating:
  100%
  795 kr
 13. köp Clone A Pussy + Sleeve Kit hos lustly.se.
  Clone A Pussy + Sleeve Kit
  Rating:
  80%
  999 kr
 14. Pleasure Pair och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Pleasure Pair
  Rating:
  100%
  3 799 kr
 15. Handy Interactive Masturbator
  Handy Interactive Masturbator
  Rating:
  60%
  2 499 kr
 16. köp Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint hos lustly.se
  Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint
  Rating:
  100%
  169 kr
 17. Svakom Alex Neo 2 Interactive Thrusting Masturbator med lock på mot vit bakgrund.
  Svakom Alex Neo 2 Interactive Thrusting Masturbator
  Rating:
  90%
  1 999 kr
 18. köp Fleshlight Quickshot Mia Malkova hos lustly.se
  Säljer snabbt
  Fleshlight Quickshot Mia Malkova
  Rating:
  100%
  449 kr
Sida
per sida

Så väljer du masturbator:

Är du nybörjare kanske en klassisk lösvagina eller ett Tenga Egg passar bra. Då får du prova på hur stimulansen känns innan du går vidare till de mer avancerade produkterna med hög prestanda och fullt fokus på njutning och orgasm. Vill du prova en annorlunda slags njutning kan du välja en vibrerande masturbator som stimulerar strängen under ollonet. Som Satisfyer Men Wand till exempel. En stor favorit bland många av våra kunder. Den kan användas både under onani och tillsammans med en partner.

Vill du njuta av sugande känslor rekommenderar vi Archwave Ion Stroker som ger dig samma slags stimulans som en lufttrycksvibrator. Arcwave stimulerar strängen under ollonet, frenulum, med PleasureAirTM teknologi som fångar upp alla sköna nervändar och ger dig explosiva orgasmer du aldrig tidigare upplevt. Njut av pulserande vågor som ger dig en sugande känsla som sprider sig i hela kroppen.

På Lustly.se hittar du allt från engångsprodukter till sexdockor. Vi väljer noga ut våra onaniprodukter för att du ska kunna köpa högkvalitativa, kroppssäkra och extraordinärt sköna produkter. 

Diskret masturbator

Det finns en mängd sexleksaker för män (eller dig med penis) på marknaden som över huvudtaget inte ser ut att vara just sexleksaker. Se varumärket Tenga till exempel. i Tengas ursprungsland Japan är det förbjudet med leksaker som gestaltar könsorgan, så skaparna bakom Tenga har behövt vara kreativa och därmed skapat diskreta masturbatorer som vid första anblick inte ser ut som en masturbator eller sexleksak. Inspirationen är tagen från schampoflaskor och andra hushållsprylar. Det finns även realistiska lösvaginor från Fleshlight där skalet ser ut som en ficklampa. Alltså kan du gömma din Fleshlight helt öppet utan att någon vet att det gömmer sig en skön lösmus där i. Tänk i sånna fall på att hålla din Fleshlight från krislådan ifall strömmen skulle gå.

De allra flesta masturbatorer är även relativt tystlåtna. Ljudnivån kan stiga något när du använder dig av en vibrerande eller motordriven masturbator.  Oftast låter de inte över en ljudnivå som stör eller som går att höra genom rum.

Masturbator med en partner: 

Många tror att onaniprodukter enbart kan användas under onani med faktum är att en masturbator kan göra både smeksex och samlag ännu mer spicy. Låt din partner stimulera dig med din masturbator eller använd en Fleshlight Quickshot under oralsex. Om du stimulerar dig själv med en onaniprodukt kan din partner till och med lära sig hur du vill bli stimulerad och smekt vilket leder till ett ännu bättre sexliv. Bara er fantasi sätter gränserna och med ett öppet sinne kan ni uppleva njutning ni inte tidigare varit med om.  

Realistisk masturbator - lösvagina:

Är du ute efter en sexleksak som både känns och ser ut som en riktig vagina så vill du ha en lösvagina. Det finns flera olika lösvaginor på marknaden. Det populäraste varumärket heter Fleshlight och skapar lösmusar med stimulerande insidor och ett hudliknande material. Vulvorna är också avgjutna av riktiga kvinnor, så det blir så realistiskt som möjligt. 

Ett annat fint alternativ till lösvagina är varumärket Friend With Benefits. De gör både stora och tunga sexdockor, men också smidiga penissleaves formade som vaginor. Riktigt populärt!

Få känslan av en avsugning med en oralsexsimulator

Lösvaginor i all ära, men har du provat sensationen av en oralsexsimulator? Dessa sköna produkter suger tag i penisen med vakuum eller med utvecklad AI-teknik och är speciellt framtagna för att ge känslan av en riktigt skön avsugning. Avancerade AI-maskiner som Autoblow är utvecklade med över tusen timmars forskning för att ge dig ditt livs avsugning. Välj och vraka mellan hundratals avsugningar genom appstyrda sexleksaker. En masturbator som detta får du inte missa!

Är en masturbator återanvändbar?

Masturbatorer och sleeves är återanvändbara. Onaniägg och runkägg är oftast utformade som engångsprodukter (fast tar du hand om den kan du använda den flera gånger). För att din masturbator ska kunna användas vid upprepade tillfällen bör du tvätta den efter du använt den. Masturbatorer tvättas med ljummet vatten, parfym- och oljefri tvål och med en antibakteriell toy cleaner. Se till så din masturbator eller sleeve blir helt torr innan du ställer undan den. Vissa lösvaginor kan kräva att du använder ett specialanpassat puder för att hålla det realistiska skinnet mjukt.

Det bästa glidmedlet för en masturbator

För att få den bästa känslan med din masturbator så rekommenderar vi att du använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Det finns en mängd sköna glidmedel på marknaden och det är högst individuellt vad man föredrar. Vill du ha en extra realistisk känsla med din masturbator kan du använda ett värmande glidmedel som exempelvis Fleshlube fire. Vill du ha en kylig, tinglig sensation prova Fleshlube Ice. Vill du ha ett tjockt, långvarigt glid under tiden du använder din masturbator så rekommenderar vi Tenga Hole Solution.