Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Lösvagina explained

Lösvagina explained
20 maj 2022 1197 visning(ar)
Lösvagina explained

En av våra absoluta storsäljare här på Lustly är helt klart lösvaginor. Sköna onaniprodukter för män/personer med penis. En lösvagina är en imitation av en riktig vagina och vulva. Vissa modeller har till och med en G-punkt – allt för att du ska få en sådan realistisk upplevelse som möjligt. Och med realistisk upplevelse menar vi känslan av ett omslutande samlag eller oralsex. 

Lösvaginor är perfekta när du vill få ut lite mer av din onanistund. Att runka med en twist, med andra ord. 


Ser ut och känns som en riktig vagina

Lösvaginor är tillverkade av realistiska material som kallas Love Clone, Fanta Flesh eller Real Feel Superskin – alla dessa material är mjuka och stretchiga för att upplevelsen ska bli så verklighetstrogen som möjligt. De känns som riktig hud och inuti har de en struktur som antingen suger tag om penis eller ger en känsla som påminner om slidväggarnas struktur. 

 

Fleshlight - storsäljaren 

Den mest populära modellen på marknaden idag är Fleshlight. En Fleshlight passar alla storlekar och finns med olika inre strukturer som stimulerar din penis på olika sätt.

Skillnaden mellan en Fleshlight och andra lösvaginor, i alla fall de av bättre kvalitet, är i det hela inte så stor men om du är ute efter en kvalitativ produkt som håller länge så är den ett bra och säkert val. De finns även i flera modeller – anal, vagina och mun och med väldigt många olika inre strukturer. Du kan med andra ord välja och vraka mellan en massa olika masturbatorer.

Fleshlights har fått sitt namn från att höljet är designat som en ficklampa – för diskret förvaring och när du vill ta med din masturbator på resa. Du får även ett riktigt bra grepp om den. 

Undertill på en Fleshlight finns en lock där du kan styra trycket - du kan alltså variera mellan en intensiv sugande känsla och en mildare känsla, när du onanerar. 

Det enda minuset med en Fleshlight är att den kan kännas stor och klumpig men det finns nättare modeller - som Fleshlight Flight Masturbator Commander som är en mindre variant. Jag har dock hört av penisbärare som har en större penis att de inte alltid får plats i denna modell. Jag tycker att denna Fleshlight är ett bra alternativ för nybörjare framför allt. 

Fleshlight Girls

Fleshlights har dessutom ett samarbete med kungen av franska porrfilmer, Marc Dorcel, där de tillverkat lösvaginor efter de kändaste porrstjärnorna inom hans filmbolag.

Fleshlight Girls är tillverkade och designade efter de mest kända stjärnorna inom porrfilm. Tera Patrick, Christy Mack och Jenna Jameson - för att nämna några.


Så använder du en lösvagina

Använd ett vattenbaserat glidmedel och för in penis i öppningen och sedan så långt in som känns bra för just dig

För en ännu skönare känsla kan du spola lösvaginan i varmt vatten innan eller använda ett värmande glidmedel.

För sedan lösvaginan fram och tillbaka, precis som vid ett riktigt samlag. Har din vagina ett mjukt fodral, en så kallad sleeve, kan du klämma åt så mycket du vill och njuter av.

Vissa modeller har ett lock på undersidan där du kan skapa ett vakuum som ger en mer intensiv effekt och din penis stimuleras ännu mer, om du så vill.

 

Satisfyer men masturbator med förpackning Satisfyer men masturbator med förpackning

En lösvagina kan förebygga för tidig utlösning

Har du problem med att du kommer för tidigt så kan du faktiskt öva upp din uthållighet med en lösvagina. Antingen via "edging" - en teknik som går ut på att du avbryter stimulansen precis innan utlösning - eller med hjälp av en Fleshlight eller en lösvagina.

Det finns  speciella modeller för just det ändamålet: Stamina Training Unit – där texturen är extra stimulerande och därför perfekt för att träna din sexuella uthållighet.

Öva lite varje dag, som en vanlig onanirutin och du kommer att märka att du kommer att klara längre och längre stunder utan att ejakulera.


Lube up baby

För att upplevelsen med en lösvagina ska bli så skön och realistisk som möjligt är glidmedel ett måste. Dock fungerar inte vilket glidmedel som helst utan till de flesta lösvaginor bör du använda ett vattenbaserat glidmedel för att inte förstöra materialet. Välj gärna ett lite bättre glidmedel så du slipper fylla på för ofta - så du slupper störas mitt i din sköna onanistund. Vissa lösvaginor kräver dock mer glidmedel än andra - det kan bero på material och struktur. Vissa material "slukar" mer än andra. 

Smörj in både penis och mynningen av lösvaginan med glidmedel för att den första penetrationen ska kännas så behaglig som möjligt. 


Hur rengör man en lösvagina?

Ta ut sleeven, alltså själva höljet, och rengör det under rinnande ljummet vatten. Många modeller har ju som öppningar i båda ändar och är därför enkla att göra rent. Vänd in och ut på sleeven så hela blir ordentligt rengjord. Har din modell inte dubbla öppningar är torkningen efter rengöringen speciellt viktig. Om lösvaginan inte blir ordentligt torr kan materialet skadas och bakterier kan frodas. Vissa strukturer tar längre tid att torka. 

Har din modell en vibrator ska den tas bort innan rengöring. Undvik att använda tvål med olja eller parfym då det kan skada det känsliga materialet.

Efter rengöringen kan du låta din lösvagina lufttorka på en ren handduk så du slipper damm och smuts. 

Efter rengöring rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell rengöringsspray och sedan strör på talk för att motverka slitage, och för att behålla samma lena mjuka känsla som den var ny.

Följer du dessa enkla steg varje gång du använt din lösvagina kommer materialet hålla sig i bra skick länge – beroende på vilket märke du har såklart. Var lite försikti om du vänder ut och din på din lösvagina, så du inte töjer den för mycket då det då kan bli små sprickor som leder till att den går sönder på sikt. 


Billiga lösvaginor

Många billiga lösvaginor är tillverkade av material som varken håller länge eller är speciellt nyttiga för huden/kroppen. De kan innehålla hormonstörande ämnen till exempel, eller ge klåda och utslag. 

De är ofta mycket enklare uppbyggda än dyrare modeller och många av dem saknar den där stimulerande intre texturen. Du får helt enkelt bara ett hål. Flexibiliteten brukar heller inte vara så bra i en billig lösvagina. 

Självklart kan de vara sköna men om du jämför med en lite dyrare variant kommer du att märka att skillnaden är stor. 

Insidan av en Fleshlight mot vit bakgrundInsidan av en Fleshlight mot vit bakgrund

Dyrare lösvaginor

Självklart får man vad man betalar för - både i form av kvalitet, känsla och struktur. Dyrare lösvaginor är ofta komplext uppbyggda och har en inre struktur som är genomtänkt och utvecklad för att kännas som ett äka omslutande samlag. De har ofta år at tester och forskning bakom sig vilket resulterar i ett riktigt bra resultat. De utgår från riktiga vaginor och vulvor och utvecklar modeller efter vaginans struktur och form. 

Här får du ett material som håller längre, är flexibelt och som är lätt att göra rent. Det känns som sagt som hud och insidan av en vagina och om du blundar är det ofta svårt att inte tro att du faktiskt har samlag med en real vagina.


Anal, mun eller docka?

Förutom kopior av en vagina så finns det masturbatorer formade som en mun, anal, samt modeller med lite mer ”kropp på” där du får både bröst, vagina, anal och rumpa. Det finns även avsugningsmaskiner som använder A.I - så långt har tekniken kommit idag.

Dessa masturbatorer fungerar på samma sätt som de vanliga modellerna men är utformade för att se ut som och kännas som en mun eller en anal. Den inre strukturen och designen hjälper till att efterlikna känslan.

Vårt tips är att du blandar lite så du har en masturbator efter humör och lust. En del dagar kanske du är sugen på analsex och andra dagar oralsex. 

 

Kan man använda en lösvagina tillsammans med en partner?

Såklart man kan. Bara er fantasi sätter gränser för vad vi kan göra. Vi på Lustly vill bryta stigman och normer omkring sexleksaker, smeksex och onani - att använda en pocket pussy med sin partner är både skönt, roligt och en utflykt från den stereotypa synen på just lösfittor. 

Prova till exempel att låta din partner onanera dig med en lösvagina eller onanera med den själv framför din partner. Inget är fel så länge ni njuter av det båda två. 

 

 

 


Kommentarer
Lämna en kommentar
Your email address will not be published