Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Vibrerande Masturbatorer

Ta din onani till nästa nivå med en vibrerande masturbator. Dessa masturbatorer är laddade med den senaste teknologin för att stimulera dig på bästa sätt. I vårt stora sortiment hittar du batteridrivna, uppladdningsbara och även appstyrda masturbatorer från stora varumärken. Kika in vårt sortiment av oralsexmaskiner, vibrerande sleeves och appstyrda sexleksaker här!

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Pleasure Pair och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Pleasure Pair
  Rating:
  100%
  3 799 kr
 2. köp Lovense Calor Depth-Controlled Male Masturbator hos lustly.se
  -24%
  Lovense Calor Depth-Controlled Male Masturbator
  Rating:
  80%
  Special Price 1 299 kr Regular Price 1 699 kr
 3. köp Svakom Robin Masturbator hos Lustly.se
  Svakom Robin Masturbator
  Rating:
  100%
  699 kr
 4. köp Boners Vibrating Handjob Stroker hos Lustly.se
  Boners Vibrating Handjob Stroker
  Rating:
  80%
  399 kr
 5. Svakom Alex Neo 2 Interactive Thrusting Masturbator med lock på mot vit bakgrund.
  Svakom Alex Neo 2 Interactive Thrusting Masturbator
  Rating:
  90%
  1 999 kr
 6. köp Boners Vibrating Blowjob Simulator hos lustly.se
  -27%
  Boners Vibrating Blowjob Simulator
  Rating:
  100%
  Special Price 549 kr Regular Price 749 kr
 7. Köp Arcwave Ion Stroker på Lustly.se
  Arcwave Ion Stroker
  Rating:
  40%
  1 549 kr
 8. köp LELO F1s V2 Blue - Innovativ Masturbator på Lustly.se
  Slut i lager
  LELO F1s V2 Blue - Innovativ Masturbator
  Rating:
  80%
  2 190 kr
 9. köp Satisfyer Men Heat Vibration på Lustly.se
  -33%
  Satisfyer Men Heat Vibration
  Rating:
  72%
  Special Price 399 kr Regular Price 599 kr
 10. Lovense Max 2 Masturbator liggandes mot vit bakgrund.
  Lovense Max 2 Masturbator
  Rating:
  87%
  1 399 kr
per sida

Vad är en vibrerande masturbator?

En vibrerande masturbator omsluter din penis och stimulerar dig med sköna vibbar som känns långt in i kroppen. Skapade för att nå penisens alla sköna punkter. Dessa speciella onanimaskiner är utformade på olika sätt. De kan antingen ge en helt unik upplevelse, olikt något annat. Eller så kan du få en så realistisk upplevelse som möjligt. En populär maskin är oralsexsimulator eller en oralsexmaskin. Dessa masturbatorer känns som riktiga avsugningar och är laddade med den senaste AI-tekniken.

Är en vibrerande sleeve uppladdningsbar?

Det finns olika varianter av vibrerande masturbatorer och strömkällorna kan se lite olika ut. I vårt sortiment hittar du uppladdningsbara, batteridrivna eller masturbatorer som du kopplar in i vägguttaget. Vid köp av en uppladdningbsar lösvagina eller masturbator får du alltid laddaren med på köpet.

Hur högt låter en vibrerande masturbator?

En motordriven masturbator låter givetvis mer än en masturbator utan motor eller vibrationer. Men de är speciellt uttagna för att låta så lite som möjligt, så du kan få njuta av en diskret stund. Det kan vara speciellt skönt att ha en tystlåten masturbator när man bor ihop med andra eller om man störs av ljud. De flesta masturbatorer med motor hörs inte genom stängda dörrar och/eller under täcken eller annan vaddering.

Tål vibrerande masturbatorer vatten?

Om en masturbator tål vatten beror på produkten. Generellt klarar de flesta uppladdningsbara masturbatorerna vatten i högst 0,5 meter och i högst 30 minuter. Masturbatorer som du kopplar in i vägguttaget som exempelvis Autoblow bör undvika kontakt med vatten. I största allmänhet är masturbatorer stänksäkra och tål att tvättas med tvål och vatten. Läs informationsbladet på din produkt om den tål att sänkas i vatten eller inte.

Appstyrd sexleksak för penis

Vill du kunna njuta av din partner på distans? Då kan en appstyrd masturbator vara en perfekt leksak att introducera där hemma. Låt din partner styra stimulansen av din penis på distans genom smarta appar med roliga funktioner. Ni kan videochatta, eller bara slappna av och känna vibbarna. Kika in varumärkerna Lovense, Svakom eller Kiiro för den nyaste distanstekniken. 

Det är även väldigt skönt och spännande att använda appstyrda sexleksaker vid onani. Du kan skräddarsy din njutning precis som du vill genom din smartphone. Det innebär att skapa vibration- eller sugmönster efter dina önskemål och behov. Så skönt!

Kan man använda glidmedel i en vibrerande runkmaskin?

Vi rekommenderar att använda ett vattenbaserat glidmedel med din vibrerande masturbator. Detta är för att glidmedel av olja eller silikon kan lösa upp silikoninsidan som de flesta sleeves eller masturbatorer är utrustade med. Glidmedel gör hela känslan skönare och mer realistiskt. Vill du ha en extra realistisk känsla av en uppladdningsbar masturbator kan du prova ett värmande glidmedel. Den värmande sensationen gör att det känns som en riktig mun, vagina eller anus. Härligt!

Kan man tvätta en motordriven masturbator?

Ja! De flesta masturbatorer bör du tvätta efter användning. Detta förlänger hållbarheten på produkten och du slipper smuts- och bakteriebildning. Har du en motordriven masturbator bör du oftast ta ut insatsen (alltså själva sleeven) ur produkten och vända den ut och in. Skölj sedan med vatten och gnugga med en parfymfri tvål. Använd tillsist en antibakteriell toy celaner eller renggörigsspray för att döda eventuella bakterier. Du kan torka bort överflödigt vatten med en luddfri trasa eller ren handduk. Oftast bör man låta sin masturbator lufttorka en stund innan man sätter tillbaks den i sitt skal och ställer undan den.