Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Rabbits

En rabbitvibrator ger dig det bästa av två världar - invändig stimulans och klitorisstimulans. Detta maxar dina chanser att få orgasm samtidigt som det är OH SO skönt! Här hittar du vårt fabulösa sortiment av rabbitvibratorer i alla rpsiklasser. Vi har något både för dig som är nybörjare och för dig som har provat sexleksaker innan. 

Artiklar 1-60 av 84

Sätt fallande sortering
 1. LELO Ina Wave Rosa
  -41%
  LELO Ina Wave Rosa
  Rating:
  90%
  Special Price 999 kr Regular Price 1 699 kr
 2. LELO Soraya 2 Aqua
  -20%
  LELO Soraya 2 Aqua
  Rating:
  100%
  Special Price 1 679,20 kr Regular Price 2 099 kr
 3. LELO Soraya 2 Black
  -20%
  LELO Soraya 2 Black
  Rating:
  90%
  Special Price 1 679,20 kr Regular Price 2 099 kr
 4. LELO Soraya 2 Deep Rose
  -20%
  LELO Soraya 2 Deep Rose
  Rating:
  100%
  Special Price 1 679,20 kr Regular Price 2 099 kr
 5. LELO Soraya Wave Deep Rose
  -20%
  LELO Soraya Wave Deep Rose
  Rating:
  100%
  Special Price 2 239,20 kr Regular Price 2 799 kr
Sida
per sida

Vad är en rabbitvibrator?

En rabbit stimulerar 2 av dina mest erogena zoner på hela kroppen - klitoris och vagina, samtidigt. Delen som stimulerar klitoris brukade förr i tiden (men dessa modeller finns på marknaden ännu idag)  bestå av en liten söt kanin vars öron masseras runt och på klitoris. Den penetrerande delen stimulerar dig inuti vaginan, slidöppningen och ibland även G-punkten. Idag kan en rabbitvibrator se ut hur som helst och tillverkarna går mer och mer bort från att klitorisstimulatorn ser ut som ett gulligt djur. De äldre modellerna har ofta inre roterande kulor som stimulerar dig lite extra men nya innovativa produkter blir allt mer vanliga - idag kan du köpa rabbits med juckfunktion, med värme, med analpluggar, med större eller mindre klitorisvibrator - ja vad du än njuter av eller vill ha så kan du hitta det. Det är inte för intet som Mr rabbit var med i flera avsnitt av den populära serien "Sex & the city". 

Hur använder man en rabbitvibrator?

Välj ett skönt glidmedel, beroende på vilket material din rabbit har - är den av silikon ska du använda ett vattenbaserat glidmedel eller ett glidmedel ämnat för sexleksaker. Det finns även glidmedel med värme, kyla och stimulansolja.

Lägg dig på ett ställe där du trivs, varför inte sätta på lite musik? Låt först den lilla klitorisstimulatorn massera klitoris tills du blir upphetsad och redo för penetration och då kan du låta hela dildon slinka in. Börja smått, med lätta vibrationer då klitoris kan vara känslig för beröring i början. Låt sedan vibrationerna bli mer och mer kraftiga allt eftersom din lust blir starkare.

För vibratorn in och ut och låt klitorisstimulatorn masserar klitoris vid varje stöt. Då den är flexibel kan du hålla kvar den vid klitoris varje gång (lite beroende på vilken slags rabbit du har) du stöter, så att stimuleringen där blir mer konstant. Detta är bra i fall du har svårt att få orgasm. 

Prova dig fram med de olika vibrationerna och rotationerna. Det kan ta lite tid att hitta just din favoritinställning som får dig att nå klimax men vi lovar att det är värt det.

Är du nybörjare rekommenderar vi att du väljer en mindre och enklare modell av ett kroppssäkert och ftalatfritt material som silikon. Använd alltid rikligt med glidmedel - för en skönare upplevelse.