Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Womanizer Liberty Pink Rose

Rating:
100 % of 100
999 kr

Ladies, get ready for take off!

Womanizer Liberty är här - en mindre och smidigare utgåva av klitorisstimulatorn som alla älskar. Uppladdningsbar & Vattentät.

Denna lufttrycksvibrator stimulerar klitoris med Pleasure Air Technology, som ger en skonsam sugande effekt på din klitoris - helt utan direkt beröring.

Orgasmgaranti!

Köps ofta tillsammans

Med sin patenterade Pleasure Air Technology® som stimulerar klitoris med pulserande tryckvågor ger Womanizer Liberty Pink Rose en känsla som nästan kan beskrivas som oralsex. Detta ger orgasmgaranti, även för dig som har svårt att komma. Årets skönaste sexleksak 2022. 

Womanizer Liberty är en smidigare modell som lätt kan plockas med var du än ska. Det smarta magnetlocket gör att den alltid skyddas och inte avslöjar för mycket, i din väska.

Välj mellan 6 olika intensitetsnivåer och hitta just din favorit.

Womanizer är perfekt för oss som har lite svårare att få orgasm eller som har en extra känslig klitoris då den stimulerar runt om klitoris och inte rakt på - som andra klitorisvibratorer. Passar både nybörjare som erfarna.

Därför älskar vi Womanizer Liberty Pink Rose:

  • Liten och smidig lufttrycksvibrator
  • Innehåller samma sköna pulserande tryckvågor från Pleasure Air Technology
  • Perfekt för dig som har svårt att få orgasm
  • 6 sköna intensitetsnivåer
  • Passar nybörjare och erfarna inom klitorisstimulans
  • Uppladdningsbar
  • Vattensäker

Rengör produkten med ljummet vatten och mild tvål utan parfym eller olja. Komplettera gärna med en toycleaner som är antibakteriell. Ta bort munstycket för att få den riktigt ren och låt den sedan lufttorka. 

Produkten är helt vattentät. 

Placera munstycket över/runt om klitoris och sätt igång vibrationerna på lägsta nivån. När du hittat just din sköna punkt behöver du inte röra din Womanizer, den gör jobbet åt dig. Öka nivån på vibrationerna tills du känner ett sug/pirr i klitoris. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt.


Laddas via en medföljande USB-laddare. 

Mer information
Allmänt
Varumärke Womanizer
Färg Rosa
Appstyrt NEJ
Kroppsdel Klitoris
Ftalatfri Ja
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Womanizer Liberty Pink Rose
Ditt betyg