Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Womanizer Next – vibratorn du måste ha

Womanizer Next – vibratorn du måste ha
30 januari 2024 102 visning(ar)
Womanizer Next – vibratorn du måste ha

Nya Womanizer Next är äntligen här! De nya funktionerna har tagit användarupplevelsen till en helt ny nivå. Häng med när vi utforskar vad som gör den här sexleksaken helt otrolig och varför den är ett måste i leksakssamlingen.

Vad är Womanizer Next

Womanizer Next är den senaste skapelsen från Womanizers serie av luftrycksvibratorer. Genom att bygga vidare på det som gjort Womanizer Pleasure Air Technology legendariskt, tar Womanizer Next njutningen till en helt ny nivå. Upptäck nya 3D Pleasure Air Technology och Climax Control.

 

3D Pleasure Air Technology

3D Pleasure Air Technology är en del av Womanizer Nexts uppdaterade och förbättrade design, och den erbjuder en ny form av njutning jämfört med tidigare modeller. Istället för traditionella vibrationer, använder denna teknologi luftvågor som riktas mot klitoris för att skapa en känsla av sug och pulserande tryck. Funktionen är utformad för att efterlikna känslan av oralsex och erbjuder en mer varierad och förförisk stimulans. Den ger dig möjligheten att anpassa hastighet och djup för att hitta den perfekta inställningen.


Climax Control

Climax Control är också en ny funktion i Womanizer Next som ger dig möjlighet att själv justera hur kraftfull och djup pulseringen ska vara efter att du har nått klimax. Den kombinerar lägre frekvenser och mjukare tryck med kraftfull prestanda, vilket gör att du kan uppleva intensiva njutning och till och med nå flera orgasmer i rad.


Om du exempelvis vill minska intensiteten efter klimax för att undvika överstimulering eller om du föredrar en mer gradvis nedtrappning, ger Climax Control dig möjlighet att göra justeringar. Denna funktion ger dig mer kontroll över din orgasmupplevelse och kan skapa en djupare och mer tillfredsställande känsla. Climax Control är en nyare funktion som har lagts till för att förbättra och anpassa användarupplevelsen med Womanizer Next.


Den nya Womanizer Next vibrator finns tillgänglig i tre underbara färger: Sage, dark purple och black. Beställ din idag och upplev härliga orgasmer!

Womanizer Next vibratorer i sage, purple och black på en vit marmor bricka på vita sänglakan.Womanizer Next vibratorer i sage, purple och black på en vit marmor bricka på vita sänglakan.

Andra nyckelfunktioner av Womanizer Next

Smart Silence

Womanizer Next är inte bara kraftfull utan även diskret i sin funktion, den startar vid direkt kroppskontakt. För 90% av användarna uppfattas den som tystlåten, vilket gör den till det perfekta valet för avslappnande stunder. Det innebär att du kan njuta av kraftfulla vibrationer utan att störa omgivningen. Oavsett om du är ensam eller delar intima ögonblick med någon annan, ger dess tysta drift en mer avslappnad och privat atmosfär. 


Autopilot läge

Next har också en autopilotfunktion som gör att vibratorn automatiskt varierar mellan olika intensitetsnivåer och vibrationsmönster. Det betyder att du inte behöver justera inställningarna manuellt. Autopilotläget skapar en dynamisk och varierad stimulans utan att du behöver bekymra dig om att finjustera funktionerna själv. Med denna praktiska funktion kan du luta dig tillbaka och slappna av medan Womanizer Next tar hand om din njutning genom att skapa en självstyrd och skräddarsydd upplevelse.


Afterglow

Womanizers exklusiva Afterglow-funktion justerar vibratorn till lägsta intensitetsnivå för en skönare och mildare stimulans. Efter att du har uppnått klimax och klitoris är extra känslig, träder Afterglow-funktionen i kraft för att ge en mer skonsam avslutning på orgasmupplevelsen. Genom att enkelt trycka på strömknappen återgår Womanizer till den lägsta inställningen, vilket skapar en mjuk övergång och avslutning på orgasmen.


Vattentät

Womanizer Next är helt vattentät, vilket innebär att du kan njuta av dess stimulans i badet eller duschen. 


14 intensitetsnivåer 

Med Womanizer Next kan du njuta av 14 intensitetsnivåer. Du kan enkelt växla mellan milda och mjuka vibrationer till kraftfulla och intensiva. Detta ger dig en bred variation av stimulansalternativ för att anpassa din upplevelse efter dina preferenser. 

Kvinna i blå bh som ligger i säng med vita lakan och håller i Womanizer Next vibrator i färgen Sage. Vit bakgrund.Kvinna i blå bh som ligger i säng med vita lakan och håller i Womanizer Next vibrator i färgen Sage. Vit bakgrund.

Det bästa med Womanizer Next

Mjuk och intensiv

Womanizer Next har lyckats skapa en perfekt balans mellan mjukhet och intensitet för en njutning utöver det vanliga. Orgasmerna upplevs som djupare än någonsin, och överraskande nog, utan överstimulering. 


Ny känsla från tidigare Womanizers

Om du har testat tidigare Womanizer-modeller kommer Next vara som en revolution för dina sinnen. Användarna rapporterar om en helt ny nivå av njutning.


Längre njutning

En av de mest uppskattade egenskaperna hos Womanizer Next är dess förmåga att förhindra överstimulering. Du kan nu njuta längre, och uppleva flera orgasmer i rad. 

Kommentarer
Lämna en kommentar
Your email address will not be published