Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Lustly - vinnare av "Stockholms bästa njutningsbutik"

Lustly - vinnare av "Stockholms bästa njutningsbutik"
12 juni 2023 199 visning(ar)
Lustly - vinnare av "Stockholms bästa njutningsbutik"

I en rykande ny marknadsundersökning gjord av passionerad.se blev Lustly utsedd till Stockholms bästa njutningsbutik. Woohoo! Grattis till oss. 

Av 2543 personer som deltog i undersökningen så tyckte alltså majoriteten att Lustly, med vår butik i centrala Stockholm, levererar njutning på hög nivå - med kunskap och en inkluderande ton. Många gillade dessutom våra öppettider - 10.00 - 24.00. Vi har valt att ha generösa öppettider då vi vet att lusten att ha det skönt kan komma när som helst, och då vill vi inte sätta käppar i hjulen för det. Du kan svänga förbi efter jobbet, på väg hem efter en dejt eller efter att du lyssnat på en erotisk novell och bara MÅSTE testa nya Satisfyer Pro 3 Generation 3

Som vi alltid säger här på Lustly och som blivit något av ett mantra för det vi står för - Your pleasure is ours! 

 

stapeldiagram över sexleksaksbutiker i Stockholm. stapeldiagram över sexleksaksbutiker i Stockholm.

 

Några av motiveringarna blev vi lite extra stolta över då vårt arbete att bryta stigman och tabun omkring njutning, både ensam och med en partner, får genomslag och både känns och syns. Här ska alla känna sig inkluerade och att hålla en tonalitet som inkluderar alla är viktigt för oss. Kärlek är för alla, oavsett vem du är eller definierar dig som. Vi vill sudda ut gränserna och öppna upp för nya konstellationer. 

 

“Butik med högt i tak. Personalen känner av stämningen hos kunderna snabbt och har överlag en väldigt inkluderande känsla. Man vågar ställa frågor och vara nyfiken. Sex känns naturligt här och det finns inte en uns av skam.”

 

“Eftersom Lustly håller så jädrans hög kvalitet på allt. Personalen är så sjukt duktig. Man kan bolla frågor och idéer med dem på ett avslappnat och naturligt sätt. Eftersom de får en att känna sig avslappnad vågar man även kommunicera, något som inte alls är självklart imitt fall. Har varit på många sexbutiker där jag inte alls känner mig bekväm med personalen, men så är inte fallet här.” 

 

“Besöker ofta sexbutiker när jag befinner mig i en ny stad. Har nog varit på sexshoppar i över 30 städer världen över och blir alltid lika glad och stolt när jag besöker Lustly igen. Vilken härlig stämning och proffsigt bemötande! Kan med stolthet säga att jag älskar dem!
Mer njutning till folket!” 

 

stapeldiagram över antal svarande i en enkät om "stockholm bästa sexbutik"stapeldiagram över antal svarande i en enkät om "stockholm bästa sexbutik"

 

Vi antar att du blev sugen på att besöka oss nu? We don't blame you! Välkommen in i vår värld av lust, njutning, onani, smeksex, sexleksaker, najsiga glidmedel, avslappnande massageoljor, en liten dos av BDSM och en personal med STOR kunskap och glimten i ögat. 

Vi ses på Döbelnsgatan 4A. <3 

Kommentarer
Lämna en kommentar
Your email address will not be published
Göran Hansen
21 augusti 2023
Mycket trevlig personal och ett stort utbud ????