Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Vuxenleksaker för ovanliga fetischer

Vuxenleksaker för ovanliga fetischer
18 januari 2024 207 visning(ar)
Vuxenleksaker för ovanliga fetischer

Är du nyfiken på att utforska en värld av njutning som sträcker sig bortom det vanliga? I detta spännande blogginlägg tar vi dig med på en resa genom ovanliga och fascinerande fetischer, precis i tid för Internationella Fetischdagen den 19 januari 2024. Vi presenterar de perfekta sexleksakerna för att utforska dessa. Oavsett om du är nyfiken på att prova något nytt eller redan har en väldefinierad fetisch, har vi något som garanterat väcker ditt intresse!

Kyskhet

Kyskhet är en erotisk kink eller fetisch där någon tar kontroll över sin egen eller sin partners förmåga att uppleva sexuell njutning, särskilt orgasmer. Det handlar om att utforska den härliga känslan av längtan och förväntan. Det kan innebära att använda speciella leksaker, som de så kallade penisburarna, för att låsa in passionen och lusten.


Om du är redo för en spännande resa inom kyskhet och orgasmkontroll är penisburar ditt bästa verktyg! Med dessa burar kan du hindra erektioner och ha full kontroll över förmågan att onanera, ha sex och nå klimax. Det här är en het fetisch inom BDSM-världen som ger dig möjligheten att utforska och ha kul. Målet är att skapa sexuell spänning och njutning genom att medvetet fördröja eller förneka orgasmer under en längre tid.


Att ta kontroll över någon annans förmåga att få erektion, ha sex och nå klimax är ett stort ansvar, men det kan vara superkul när det görs rätt! Kommunikation och samtycke är alltid viktigt, och för att undvika obehag kan du använda lite silikonbaserat glidmedel för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.


Så, varför inte ge kyskhet en chans och låta din sexuella resa ta en rolig och spännande vändning? Hos oss hittar du ett brett utbud av penisburar, inklusive den heta Man Cage Model 12, som kommer att krydda dina intima stunder till max! 

Genomskinlig Man Cage Model 12 penisbur mot vit bakgrund.Genomskinlig Man Cage Model 12 penisbur mot vit bakgrund.
Man Cage Model 12

Urethral sounding

Har du någonsin hört talas om urethral sounding, även känt som sondering? Tänk dig att försiktigt föra in en lång, smal stång, ofta gjord av kirurgiskt stål, i urinrörets öppning och ner mot blåsan. Ja, det handlar om att utforska urinröret, kanalen som transporterar urin eller sperma, med ett smalt föremål.


I medicinska sammanhang används sounding för att försiktigt undersöka eller utvidga inre passager, som urinrör eller livmoder. Men i ett mer vågat och sexuellt sammanhang kan det här ge förhöjda känslor och njutning. I BDSM-världen används dessa redskap för att skapa allt från smärta till intensiva känslor och till och med för att blockera utlösning efter orgasm.


Sounding är vanligare bland dem med penisar, men även personer med vaginor kan utforska denna praktik. Olika redskap används för att passa de anatomiska skillnaderna. Men, kom ihåg! Denna lek kan innebära vissa risker, som infektioner och skador. Det gör det otroligt viktigt att närma sig sounding med kunskap, försiktighet och rätt utrustning.


Hos oss hittar du Silicone Spiral Screw Plug Set, perfekt för både nybörjare och erfarna inom urethral sounding. Detta set är tillverkat av kroppssäker silikon för en mjuk och säker upplevelse. Dess unika skruvdesign ger en extraordinär upplevelse, vilket gjort den till en kundfavorit!

Silicone Spiral Screw Plug Set 4st mot vit bakgrund.Silicone Spiral Screw Plug Set 4st mot vit bakgrund.
Silicone Spiral Screw Plug Set - Beginner Urethral Sounding

Fisting

Fisting är en äventyrlig fetisch som tar intim njutning till nya nivåer genom att använda hela handen! Det låter kanske lite vågat, men det är en otroligt uppskattad och spännande upplevelse för många.


Fisting innebär, precis som namnet antyder, att försiktigt och varsamt föra in hela handen i din partners slida eller anus. Detta skapar en djup och intensiv känsla av fullhet och närhet. Men, vänta lite! Det är inte bara att sätta igång. Denna praktik kräver övning, tålamod och framför allt, omsorg och respekt för din partners gränser. Kom ihåg att kommunikation, avslappning och RIKLIGT med glidmedel är nyckeln till en säker och njutningsfull upplevelse.


Och nu till den riktigt spännande delen – vi har precis det du behöver för att ta din fistingupplevelse till nya höjder! Vår Pleasure Poker Anal Glove är utformad för att göra fisting både säkrare och mer njutbar. Denna innovativa handske är det perfekta valet för både nybörjare och de mer erfarna, och den bidrar till en smidigare och mer kontrollerad upplevelse.

Pleasure Poker Anal Glove mot vit bakgrund.Pleasure Poker Anal Glove mot vit bakgrund.
Pleasure Poker Anal Glove

Gynekologisk feticsh

Har du någonsin tänkt att ditt nästa gynekologbesök kunde vara början på något extraordinärt spännande? Kanske låter det som något ur en vild fantasi, men för de med en passion för medicinsk fetisch är det en verklighet! Vi talar om speculum play – en resa där medicinska instrument omvandlas till kryddiga leksaker för vuxna.


I gynekologisk fetisch leker man med rollerna som gynekolog och patient, men med en unik vändning. Föreställ dig en lekfull scen där du och din partner iscensätter en gynekologisk undersökning, men twisten är att den övergår i ett hett erotiskt äventyr. Ni använder äkta medicinska verktyg, som spekulum, för att göra upplevelsen mer levande och spännande.


Detta är chansen att utforska och ha roligt i en trygg och kontrollerad miljö. Kanske är en av er "gynekologen" som leder leken, medan den andra tar rollen som "patient". Detta är ett tillfälle att utforska en annorlunda sida av er sexualitet, där ni kan experimentera med maktbalansen och rollbyten.


Och gissa vad? Om du är nyfiken på att testa, har vi allt du behöver! Vi erbjuder både vaginala och anala speculum, perfekta för ditt äventyr inom medicinsk fetisch. Dessa verktyg ger dig möjlighet att uppleva en autentisk och spännande "undersökning" i bekvämligheten av ditt eget hem.

Vaginal Speculum mot vit bakgrund.Vaginal Speculum mot vit bakgrund.
Vaginal Speculum
Kommentarer
Lämna en kommentar
Your email address will not be published