Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Vibrerande Ägg

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Remote Controlled Motion Balls Twisty mot gul och vit bakgrund.
  Slut i lager
  Remote Controlled Motion Balls Twisty
  Rating:
  80%
  449 kr
 2. Remote Controlled Motion Love Balls Jivy mot röd och vit bakgrund.
  Remote Controlled Motion Love Balls Jivy
  Rating:
  80%
  449 kr
 3. Easytoys Remote Control Vibrating Egg Rosa och fjärrkontroll ståendes mot vit bakgrund.
  Easytoys Remote Control Vibrating Egg Rosa
  Rating:
  100%
  349 kr
 4. Lovense Lush Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  -8%
  Lovense Lush Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  100%
  Special Price 1 199 kr Regular Price 1 299 kr
 5. Lovense Lush 3 Vibrator framför två smartphones mot vit bakgrund.
  Lovense Lush 3 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  80%
  1 489 kr
 6. We-Vibe Jive Electric Pink mot vit bakgrund.
  We-Vibe Jive Electric Pink
  Rating:
  100%
  1 190 kr
 7. Easytoys Remote Control Vibrating Egg Lila och fjärrkontroll ståendes mot vit bakgrund.
  Easytoys Remote Control Vibrating Egg Lila
  Rating:
  90%
  349 kr
 8. Easytoys Remote Control Vibrating Egg Svart och fjärrkontroll ståendes mot vit bakgrund.
  Easytoys Remote Control Vibrating Egg Svart
  Rating:
  95%
  349 kr
 9. We-Vibe Jive Periwinkle Blue liggandes mot vit bakgrund.
  We-Vibe Jive Periwinkle Blue
  Rating:
  60%
  1 190 kr
 10. Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  85%
  1 399 kr
per sida

Storsäljaren Lovense Lush:

Lovense Lush är en trådlös, fjärrstyrd vibrator som är speciellt utformad för att ge intensiv och riktigt njutningsfull stimulation. Den har en unik design med en böjd spets som är avsedd att träffa G-punkten och erbjuda starka vibrationer där. Lush kan också användas för klitorisstimulering eller för att ge skön massage över hela kroppen.

En av de mest unika funktionerna hos Lovense Lush är att den kan fjärrstyras via en app, vilket gör att den kan användas av ensamma personer eller i parrelationer. Appen gör det också möjligt att skapa och spela upp olika vibrationer och mönster, så att man kan hitta den perfekta nivån av stimulation.

Lush är gjord av medicinskt silikonmaterial, vilket gör den skön att röra vid och enkel att rengöra. Den är också vattentät, så den kan användas i duschen eller badet. Vibratorn har också en låg ljudnivå, så den är diskret att använda.

Lovense Lush kan också användas tillsammans med andra Lovense-produkter, såsom Hush (en analplugg) och Max (en prostatastimulator). Detta gör att man kan skapa olika kombinationer av vibrationer och stimulering för en ännu mer intensiv upplevelse.

Trots att Lovense Lush är en avancerad sexleksak med många funktioner, är den enkel att använda. Den har en knapp på sidan för att växla mellan olika vibrationer och mönster, och den kan också fjärrstyras via appen. Batteritiden är också bra, så man kan använda den i timmar utan att behöva oroa sig för att den ska sluta fungera.

Sammanfattningsvis är Lovense Lush en avancerad och mycket njutningsfull vibrator som är perfekt för personer som vill ha en intensiv upplevelse. Den unika designen med böjd spets gör att den träffar G-punkten på ett perfekt sätt, och med möjligheten att fjärrstyras via appen kan den användas i många olika situationer. Dessutom är den skön att röra vid, vanntät och har en låg ljudnivå, vilket gör den till en perfekt sexleksak för både singlar och par.
 
 

 

 

Appstyrda love eggs och sexleksaker - vad är det?

Appstyrda sexleksaker, även kallade "smarta sexleksaker" eller "sexleksaker med fjärrkontroll", är sexleksaker som kan styras via en app på en smartphone eller en annan enhet med internetanslutning. Dessa sexleksaker kan ofta styra olika vibrationer och mönster, och kan också kopplas till musik eller andra ljud för att skapa unika och personliga upplevelser.

En av de mest populära appstyrda sexleksakerna är "We-Vibe", som är en parvibrator som kan styras via en app på en smartphone. We-Vibe har många olika vibrationer och mönster att välja mellan, och kan också kopplas till musik eller andra ljud för att skapa en mer immersiv upplevelse. Denna sexleksak är också vattentät, så den kan användas i duschen eller i badkaret.

En annan populär appstyrd sexleksak är "OhMiBod Esca 2", som är en klitorisvibrator med fjärrkontroll. OhMiBod Esca 2 kan styras via en app på en smartphone, och har också olika vibrationer och mönster att välja mellan. Denna sexleksak har också en funktion som kallas "Karezza-läge", som är avsedd att hjälpa par att öka sin intimitet och kärlek genom att använda sexleksaken tillsammans.

Appstyrda sexleksaker kan vara mycket njutningsfulla och tillfredsställande, och kan också vara ett bra verktyg för att öka intimiteten mellan par. De kan också användas som en del av solo-sex, och kan ge en person möjlighet att utforska sin egen kropp och sina egna lustar på nya sätt.

Det är viktigt att notera att appstyrda sexleksaker kan vara beroende av en internetanslutning eller en smartphone för att fungera, så det kan vara bra att ha en reservplan om något av dessa saker inte fungerar som det ska.