Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och för många är det dags att fundera på vad man ska ge sin partner (eller sig själv) som present. Ett populärt val är sexleksaker, som kan vara både spännande och lustfyllt att ge och få. Men med så många olika sexleksaker att välja mellan kan det vara svårt att veta vad man ska köpa. Här är våra bästa presenttips på sexleksaker till Alla hjärtans dag 14 februari 2023.

Presenter som får hjärtat att slå lite snabbare. 
Artiklar 1-47 av 375

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Alla hjärtans dag 2023

Alla hjärtans dag är en dag som firas världen över den 14 februari. Dagen är tillägnad kärlek och romantik och många väljer att ge sina partners presenter på den här dagen. Ett annat sätt att förstärka kärleken och passionen i förhållandet är att ge presenten i form av en sexleksak. Sexleksaker kan vara ett spännande och roligt sätt att utforska sin sexualitet och få nya upplevelser tillsammans med sin partner.Tänk dig en dag full av kärlek, intimitet, kyssar, smek och såklart sex och smeksex.

Vi har sett att försäljning av dildos, klitorisvibratorer, samlagsvibratorer och andra sexleksaker ökar ordentligt veckan innan alla hjärtans dag. Tre gånger fler sexleksaker säljs veckan innan alla hjärtans dag, jämför med en vanlig vecka i januari.


Alla hjärtans dag 2023 presenttips

Här är några förslag på sexleksaker som kan vara bra presenttips till Alla hjärtans dag:


Vibrator

En vibrator är den mest klassiska sexleksaken och finns i många olika former och storlekar. Det finns vibratorer som är speciellt designade för klitorisstimulans, andra som är mer allround och kan användas på olika erogena zoner, och ännu andra som är speciellt framtagna för analstimulans.


Dildos

En dildo är en sexleksak som är tillverkad i olika material, såsom gummi eller silikon, och har en form som liknar en penis. Dildos kan användas för vaginal eller anal stimulans och finns i många olika storlekar och former. Det finns även så kallade strap-on dildos som är avsedda att bäras runt höften och kan användas av alla för att ge sin partner en penetrerande känsla.Dildos är ett bra val, speciellt om din partner föredrar penetration utan vibrationer. Det finns dildos i många olika storlekar, former och material, så det finns något för alla.Självklart kan de även får med vibrationer, om du är sugen på det. 

 

Analplugg

Analpluggar är sexleksaker som är avsedda för analstimulans och finns i många olika storlekar och former. De kan vara avsedda att användas av alla kön och kan ge en ny spännande känsla under penetrerande samlag eller onani. Det är viktigt att välja en analplugg som är tillverkad i ett hygieniskt material, som silikon, och att alltid använda glidmedel vid användning av analplugg.


Rabbitvibrator

För den som vill ha lite mer avancerade leksaker kan du välja en rabbitvibrator. Rabbitvibratorer är perfekta för de som vill ha både penetration och vibrationer samtidigt, eftersom de har en lång, böjlig del för inre stimulans och en klitorisstimulator. Det finns många olika rabbitvibratorer att välja mellan, så det är bara att välja en som passar din partner.Vår favorit är We-Vibe Nova 2. Den följer med kroppens rörelser och är anpassad för just din anatomi då den är så flexibel. 


Erotiska kit

Ett kit fyllt med lite av varje gör er dag eller kväll den 14 februari oförglömlig. Upplev en mix av sexleksaker, sköna massageoljor, silkiga glidmedel, härliga vibrationer på klitoris eller penis samt ett erotiskt spel. Våra kit finns i många olika former och i kategorin “bygg ditt eget BDSM-kit kan du faktiskt välja produkter som passar just dig. Annars hittar du alla våra sexiga kit här. Du hittar kit med kärlekstema, kit med BDSM-tema och lite mer sensuella kit med fokus på närhet och massage. Hur vill ni att Alla hjärtans dag 2023 ska bli? Avslappnad, lite hetare eller kanske lite kinky? 

Alla hjärtansdag-present till dig själv

Att det bara är fokus på par under Alla hjärtans dag 2023 (och alla andra år med för den delen) tycker vi är ganska förlegat. Kärleken till sig själv är den största och mest viktiga kärleken så varför inte unna dig själv något skönt? Planera in hela dagen med ett skönt bad eller dusch, sätt på dig något fint och bekvämt, köp något gott att dricka och äta och ha en skön stund med en sexleksak eller två. 

Alla hjärtans dag presenttips online:

Alla våra kampanjer och erbjudanden gäller 24/1 - 15/2 både online och i vår fina butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm.